Long time no see

Oj vad länge sedan jag uppdaterade här. Det har liksom kommit lite emellan så att säga, ha ha! Vi ska börja med övervåningen nu och jag längtar så otroligt mycket till det är klart! Snickarna skulle komma vecka 31 men sköt fram det en vecka och sedan sköt de ytterligare 2 veckor så vi vet liksom inte när de kommer. Blir lite less på att de kan göra som de vill. Man får liksom bara foga sig eftersom det inte går att anlita en annan sådär hoff poff. Man måste vara minst 6 månader i förväg, helst 1år så det är bara till att snällt vänta... Hoppas verkligen att det inte blir mer förseningar nu. Här ovan är en liten skiss på hur vi vill ha det på övervåningen. Vi kommer göra rätt mycket själv där uppe men snickarna skall göra underarbetet med luftspalt osv, de skall även dra skorsten och installera kamin på nedervåningen. Så i vinter har vi ett projekt med att regla upp väggar, spackla och måla. Yey!
 

Marksten

 
Nu var det länge sedan jag uppdaterade här! Tiden går så himla snabbt och vi har så himla mycket att göra just nu! Två små busiga barn, måla huset, fixa till tomten m.m m.m. Dessutom blir det lite extra svårt när man inte har någon familj som bor här i stan men vi kämpar på.
 
Vi har börjat gräva ur lite på framsidan för att börja lägga lite marksten och vi är lite i valet och kvalet vilken sten vi skall välja. Jag var först inne på stora fyrkantiga plattor men efter en del velande så funderar vi istället på mindre rektangulära. Att alla val skall vara så himla svårt! Det är otroligt roligt, men svårt! Måste bestämma oss snart så vi får någon ordning. Just nu håller jag på att bli GALEN av all sand som dras in varje dag i huset.

Tvättmaskin & torktumlare

Oj vad länge sedan det var jag uppdaterade här! Det har egentligen inte hänt så mycket men desto mer kommer hända nu framöver så nu skall jag nog vara lite mer flitig på tangenterna.
 
Nu är det 15 dagar kvar till slutbesiktning av huset och det är så himla spännande! Det är en del som skall göras tills dess och en sak på listan bockade vi av idag när vi beställde tvättmaskin och torktumlare. Det blev dessa två här ovan från Samsung och jag ser fram emot när de kommer! Just nu vill jag bara kräkas på att tvätta i tvättstuga som man delar med många andra när man bor i lägenhet. Tvättberget växer sig så stort när man inte kan slänga in en tvätt då och då. Igår gjorde vi adressändring också så nu är dessa saker kvar på vår lista:
 
• Köpa postlåda och sätta upp den snarast
• Ringa & beställa lucka till diskmaskin från Vedum
• Köpa integrerad diskmaskin
• Köpa golv & foam från Ikea & lägga in paket i huset snarast
• Köpa handfat, komod, spegel, handukstork och badkar till toan
• Köpa ny dammsugare