Tvättmaskin & torktumlare

Oj vad länge sedan det var jag uppdaterade här! Det har egentligen inte hänt så mycket men desto mer kommer hända nu framöver så nu skall jag nog vara lite mer flitig på tangenterna.
 
Nu är det 15 dagar kvar till slutbesiktning av huset och det är så himla spännande! Det är en del som skall göras tills dess och en sak på listan bockade vi av idag när vi beställde tvättmaskin och torktumlare. Det blev dessa två här ovan från Samsung och jag ser fram emot när de kommer! Just nu vill jag bara kräkas på att tvätta i tvättstuga som man delar med många andra när man bor i lägenhet. Tvättberget växer sig så stort när man inte kan slänga in en tvätt då och då. Igår gjorde vi adressändring också så nu är dessa saker kvar på vår lista:
 
• Köpa postlåda och sätta upp den snarast
• Ringa & beställa lucka till diskmaskin från Vedum
• Köpa integrerad diskmaskin
• Köpa golv & foam från Ikea & lägga in paket i huset snarast
• Köpa handfat, komod, spegel, handukstork och badkar till toan
• Köpa ny dammsugare
 

Huset är på plats!

Oj säger jag bara! I torsdags var det dags för huset att anlända och hela familjen klev upp tidigt tillsammans och begav oss till tomten! När vi kom dit hade de redan hunnit lasta av en modul till huset och resten av dagen följde vi alla hur huset tog form med spänning! Alltså vilken upplevelse och känsla! Det finns ju ingenting som slår mina barn men alltså huset kommer nog på en andra plats. Hi hi. Det var klarblå himmel och sol den dagen, precis som att allt bara var meningen. På 7 timmar var huset uppe och vi firade med att ta hem middag från favvostället.
 
På måndag skall vi till kakelfirman och boka vårt kakel och på tisdag är det dags för första besiktningen. Då kommer vi att få gå in i huset för första gången och se hur allt ser ut som är klart hittills! Har tjuvkollat in lite i köket och det ser så himla fint ut! Jag filmade en massa när de reste huset så jag ska försöka få lite tid över och klippa ihop det till en film och visa om ni vill se! Det är verkligen så himla häftigt!