En vecka kvar

Idag är det endast en vecka kvar till vårt hus levereras! Det känns helt magiskt faktiskt och jag längtar otroligt mycket! Ska bli så roligt att se när det hamnar på plats! Idag måste vi ringa och välja vårt kakel! Vi har nog bestämt oss helt för att ta de stora marmormönstrade plattorna till köket och så blir det grått golv och rektangulära vita plattor i badrummet.
 
Igår var en flyttfirma hit och kollade läget för att eventuellt både packa, flytta och flyttstäda och just nu ser det ut som att det är dem som kommer få jobbet. Vi skall bara prata lite på telefon idag och kolla vad som ingick då vi inte riktigt fick klart för oss det igår helt. Ska bli otroligt skönt att slippa oroa sig för ännu en flytt utan att allt kommer att flyta på bra.

Lampor

 
Något jag tycker är svårt är att välja lampor till hemmet. Jag skulle helst vilja köpa med mig en hel drös och testa på plats för att se om det passar. Men det är ju både jobbigt och så vet jag inte hur det fungerar med återköp om man brytit kabelförpackningar och liknande. Well well. Denna glaskupa från IKEA gillar jag i alla fall i massor. Den måste jag ta mig en närmare titt på om det kan tänkas vara något till matsalsbordet eller köksön i huset. Behöver få se den i verkligheten för att se hur pass stor den är. Kanske två bredvid varandra då vi har ett stort köksbord? Eller så behåller vi helt enkelt vår stora klotlampa i silver över köksbordet och har dessa över köksön eller i vardagsrummet.
 
Vad har ni för lampor?
 
 

Leveransbekräftelse

För ett tag sedan kom leveransbekräftelsen på huset hem med posten! Det blev liksom svart på vitt då, så verkligt! Vi har alltså fått en tid när huset levereras! Yey! Så himla spännande! Vi kommer självklart vara på plats och följa hela processen när de lastar av! Jag tänkte försöka dokumentera det så gott det gå och filma och sedan försöka klippa ihop en inte allt för lång film. Tycker ni det skulle vara roligt att se?
 
Måste börja fila på inköpslistan snart också. Vi har ju valt bort en massa saker från huset för att få det vi vill ha istället. T.ex har vi valt bort allt utom själva toaletten i badrummet. Vi vill nämligen ha en annan komod, spegel, blandare osv. Åh vad det känns kul! Tvättstugan skulle jag också behöva skriva en lista till men det känns egentligen inte lika brådis utan det kan vi ju göra när vi flyttat in.