Tvättmaskin & torktumlare

Oj vad länge sedan det var jag uppdaterade här! Det har egentligen inte hänt så mycket men desto mer kommer hända nu framöver så nu skall jag nog vara lite mer flitig på tangenterna.
 
Nu är det 15 dagar kvar till slutbesiktning av huset och det är så himla spännande! Det är en del som skall göras tills dess och en sak på listan bockade vi av idag när vi beställde tvättmaskin och torktumlare. Det blev dessa två här ovan från Samsung och jag ser fram emot när de kommer! Just nu vill jag bara kräkas på att tvätta i tvättstuga som man delar med många andra när man bor i lägenhet. Tvättberget växer sig så stort när man inte kan slänga in en tvätt då och då. Igår gjorde vi adressändring också så nu är dessa saker kvar på vår lista:
 
• Köpa postlåda och sätta upp den snarast
• Ringa & beställa lucka till diskmaskin från Vedum
• Köpa integrerad diskmaskin
• Köpa golv & foam från Ikea & lägga in paket i huset snarast
• Köpa handfat, komod, spegel, handukstork och badkar till toan
• Köpa ny dammsugare
 
1 Anonym:

skriven

Oh så spännande 😊 nu ä de nära till ni få flytta in i ert dröhus😊 kul med nytt..viket datum kan få ni flytta in?
Kram Linda hoppas du mår bättre sen när ni fått flytta färdigt👍

2 Stina:

skriven

Hoppas att livet leker för dig och din fina familj! Din blogg är så härlig att besöka med bak, bebisar, husbygge, inredning, vardagen med allt vad det innebär, kläder och små glimtar av Umeå (bodde där i 5 år)! Vill bara säga tack för att du bjuder in oss, även när livet inte leker, och skicka en cyberkram ifall livet visar sig från sin mindre fina sida för stunden!

Kommentera här: